Početna | Kontakt
Što je Theta iscjeljivanje | Vianna Stibal | THInK | Theta tečajevi | Kalendar tečajeva | Instruktori | Praktičari | Knjiga/CD | Obavijesti
 


Goran Karna - ThetaHealing® Master & Certificate of Science


Goran Karna je službeni zastupnik i administrator Theta iscjeljivanja (ThetaHealing® United World Wide) za Hrvatsku i Srbiju.Isto tako, službeni je prevoditelj i nakladnik Vianninih knjiga i priručnika za tečajeve.

Rođen je u Hrvatskoj. Na Filozofskom Fakultetu u Zadru završio je Filozofiju i Povijest umjetnosti. U Australiji je diplomirao homeopatiju. Također ima diplomu iz Yumeiho masaže i izučio je vibracijsko liječenje u Indiji. Goran je također Theta Healing®Master (Majstor Theta Iscjeljivanja) a 2009. je dobio na institutu Theta Healing Institute of Knowledge (THInK®), Idaho Falls, USA i Certificate in the Science of ThetaHealing®, odnosno diplomu koja se dodjeljuje nakon završenog najvišeg stupnja edukacije za učitelje Theta iscjeljivanja.

S Viannom i Theta iscjeljivanjem susreo se 2002. godine a kvalificirani je instruktor ove tehnike od 2003. godine. 2006. godine uveo je ovu tehniku u Hrvatsku. Do sada je održao više od 260 tečajeva i radionica i iza sebe ima bogato iskustvo kao praktičar i kao učitelj Theta iscjeljivanja. U svojoj praksi, imao je uspjeha u tretiranju raka, virusnih, bakterijskih i gljivičnih oboljenja, visokog krvnog tlaka, bolova u mišićima i kostima, dijabetesa, ovisnosti, itd.

Goran je svjedočio kako ljudi promjenom svojih podsvjesnih vjerovanja postaju sretniji, zadovoljniji i uspješniji u svom životu. Često puta se emocionalna i tjelesna iscjeljenja događaju spontano tijekom samih tečajeva. Više o primjerima iscjeljenja i svjedočanstva s tečajeva možete pročitati na www.thetaway.com.

Goran vjeruje da moć Theta iscjeljivanja dolazi od energije Stvaranja. Tehnika data kako bi se pristupilo toj energiji je jednostavna, lako se nauči i dostupna je svima bez obzira na godine, spol, religiju ili obrazovanje. Goran se osjeća počašćenim što može ovo sveto znanje prenijeti svojim studentima i klijentima.

 

 

 

 


Akcijska ponuda:
CD/DVD, KNJIGENova knjiga
"Pronađite svoju srodnu dušu"


Theta Healing Institute of Croatia

Humanitarna akcija besplatni Theta
tretmani >>>

 

 

 

  Copyright Theta Healing® Croatia 2016.
  design www.sd-design-studio.com