Početna | Kontakt
Što je Theta iscjeljivanje | Vianna Stibal | THInK | Theta tečajevi | Kalendar tečajeva | Instruktori | Praktičari | Knjiga/CD | Obavijesti
 


Marijan Oškera


Marijan Oškera vas pita: „Što napraviti ako osjećate da želite promjenu u životu, a vaša nastojanja ne donose rezultate? Ponavljate uvijek iste greške ili vam se vraćaju slični problemi? Gubite snagu, motivaciju i nadu? Zdravstveni, financijski ili emotivni problemi sve više vas opterećuju? Znate li da se istinske promjene dogode kad se problemi rješavaju u njihovom korijenu! Saznajte kako se to može napraviti uz tehniku Theta iscjeljivanja! Što su theta valovi? Theta je naziv za niske frekvencije moždanih valova koji su prisutni pri dubokoj meditaciji. To su valovi podsvijesti koja upravlja našim ponašanjem, sklonostima i vjerovanjima.

Upravo se u theta stanju uma događaju najnevjerojatnije manifestacije, iscjeljenja i pothvati kao što je hodanje preko žeravice bez da se osoba opeče. Takva događanja moguća su jer u theta stanju možemo komunicirati i raditi s Najvišom Svijesti i mijenjati stvarnost trenutno. Svejedno je radi li se o tjelesnom, duhovnom, emocionalnom iscjeljenju ili manifestiranju događaja u našem životu. Theta tehnika ne temelji se ni na jednoj religiji. Sve što se zahtijeva jest prihvaćanje da postoji Viša Inteligencija i energija kojom možemo iskreirati jednu posve drugačiju stvarnost.

Što je Bioenergija? Bioenergija - (životna energija, energetsko polje koje se giba ili teče). Energija bez koje ne bismo mogli živjeti. Ona je univerzalna, svatko je ima u većem ili manjem obliku. Nalazi se u našem fizičkom tijelu i izvan nas do nekoliko metara. Kaže se da je naše tijelo najveća ljekarna, samo treba uzeti pravi lijek. Ako je životna energija zablokirana, to jest ne teče, treba je potaknuti izvana od bioterapeuta, tako da na kraju pacijent izliječi samog sebe. Bioenergijom se uravnotežuju energije u našem organizmu kako bi se postigli preduvjeti za samoiscjeljenje što je i konačni cilj bioenergije.

http://www.bioenergija-thetahealing.com/

 

 

 

 


Akcijska ponuda:
CD/DVD, KNJIGENova knjiga
"Pronađite svoju srodnu dušu"


Theta Healing Institute of Croatia

Humanitarna akcija besplatni Theta
tretmani >>>

 

 

 

  Copyright Theta Healing® Croatia 2016.
  design www.sd-design-studio.com